baner
. .

Karijera

ADOC d.o.o. trenutno ima preko 90 zaposlenih, različitih profila, stručne spreme i radnog iskustva. Obzirom na specifiku osnovnih delatnosti fime, stručan kadar je sa fakultetskom spremom i čine ga najvećim delom farmaceuti, lekari i inženjeri.

Stručnost i angažovanost naših zaposlenih uz visok nivo organizacije poslovanja osnova su optimalnih poslovnih efekata. Iz tog razloga posebna pažnja posvećuje se sistematskom usavršavanju kadrova i tehničke opreme, odnosno operativnih sistema.

Mi Vam nudimo mogućnost rada u uspešnom i visoko profesionalnom timu, koji ceni ideje i veštine i podržava razvijanje potencijala.

Konkuriši za posao

Pošaljite nam svoje podatke, radnu biografiju (na srpskom i/ili engleskom jeziku) sa fotografijom skorijeg datuma, kopiju diplome i eventualne reference.

Obrazac za prijavu

Ime:
Prezime:
Telefon:
E-mail:

Vaš CV u prilogu (.doc ili .pdf):

 

Vaša diploma (.pdf):

 

reference (.doc ili .pdf):

 
 

Stalni konkursi

Svi koji su u potrazi za poslom ovde se mogu upisati u bazu podataka, koja će biti korišćena isključivo za potrebe ADOC d.o.o. Kandidati čiji se podaci nalaze u našoj bazi biće kontaktirani prilikom otvaranja konkursa za koji ispunjavaju uslove. Sve dodatne informacije u vezi sa zapošljavanjem možete dobiti na mail (klikni)

Mapa sajta | Kontakt | © 2007 ADOC Beograd, Milorada Jovanovića 11, +381 11 3051512