baner
. .

Opis kompanije

ADOC d.o.o. je kompanija čije poslovanje obuhvata tri osnovne, funkcionalno samostalne a organizaciono uskladjene delatnosti, uz jedinstveni operativni i finansijski menedžment i zajedničku, komplementarnu infrastrukturu:

  • Farmaceutika (uvoz, skladištenje i distribucija lekova; zastupanje inostranih farmaceutskih kompanija)
  • Dijagnostika (uvoz, skladištenje, distribucija i održavanje aparata za djagnostiku i dijagnostičkih sredstava)
  • Građevinski inženjering ( projektovanje, izgradnja, prodaja i iznajmljivanje stambenog i poslovnog prostora)

... Sedište firme je u Beogradu, u okviru posebnog, funkcionalno projektovanog poslovnog kompleksa od 12000 m2, situiranog u zapadnoj poslovnoj zoni grada, u kojem se nalaze i specijalna skladišta za lekove, vozni park, garaže i sva neophodna elektronska i tehnička infrastruktura. ADOC FARMACIJA prateći savremen koncept razvoja i stvarajući prepoznatljiv imidž na tržištu u svom poslovanju uspostavila je INTEGRISANE MENADŽMENT SISTEME upravljanja kvalitetom (ISO 9001:2008), upravljanja zaštitom životne sredine (ISO14001:2005) i upravljanja bezbednošću i zdravljem na radu (OHSAS).

...Od svog osnivanja 21.12.1990, firma beleži stalan razvoj, dosledno zastupajući i sprovodeći politiku isključivo selektivnog rada i prvorazrednog poslovanja. Danas je ADOC d.o.o. uvoznik, ekskluzivni zastupnik i/ili distributer lekova, dijetetskih suplemenata i medicinskih sredstava eminentnih svetskih proizvođača kao što su ROCHE PHARMACEUTICALS (Švajcaraksa), ASTRA ZENECA (Velika Britanija), MERCK SHARP & DOHME (USA), ROCHE DIAGNOSTICS (Nemačka), AESCULAP AG (Nemačka), ELLI LILLY (USA), MERCK (Austrija). ADOC d.o.o. redovno snabdeva lekovima najveće kliničko-zdravstvene bolničke centre kao i apotekarske ustanove u Srbiji. Samostalno organizuje i pruža značajnu podršku u sprovođenju preventivnih i drugih značajnih akcija zdravstvenih institucija zemlje, posebno vezanih za dijagnostiku (diabetes), zaštitu zdravlja dece i odraslih i sl. ADOC d.o.o. se konstantno nalazi među prvih 100 najuspešnijih preduzeća u zemlji i ubraja se u red najrazvijenijih i savremeno opremljenih kompanija na domaćem tržištu.

ADOC d.o.o zapošljava stručan kadar sa najvišim kvalifikacijama. Od preko 90 zaposlenih više od polovine je sa fakultetskom spremom (farmaceuti, lekari, inženjeri itd). Posebna pažnja poklanja se stalnom i sistematskom usavršavanju i doškolovavanju postojećih kadrova, što je nametnuto i specifičnošću i posebnom osetljivošću delatnosti sa i u vezi sa lekovima, a visok tehničko-tehnološki nivo organizacije funkcionisanja i rada firme (elektronika, tehnička pomagala, permanentno obrazovanje kadrova i dr) obezbeđuje optimalne poslovne efekte.

ADOC d.o.o, u skladu sa Politikom kvaliteta i politikom zaštite životne sredine, uključio se u Projekat "Očistimo Srbiju". Definisanim aspektima životne sredine ADOC upravlja u svim svojim poslovnim procesima i pripada grupi društveno odgovornih kompanija.

Mapa sajta | Kontakt | © 2007 ADOC Beograd, Milorada Jovanovića 11, +381 11 3051512