baner
. .

Inženjering

Od osnivanja firme delatnosti građevinskog inženjeringa predstavljaju prepoznatljiv segment poslovanja, kojeg odlikuju prvorazredni kvalitet, preciznost i dosledno poštovanje tehničko-tehnoloških normi i administrativnih obaveza, čime je – na zadovoljstvo brojnih korisnika izgrađenih objekata – zagarantovana efikasnost i sigurnost poslovanja.

Osnovne aktivnosti Arhitektonsko-projektnog biroa ADOC-a svojim sadržajem obuhvataju i pokrivaju kompletnu paletu složenih poslova i obaveza gradnje stambenih i poslovnih građevinskih objekata ili celina počev od ugovaranja lokacija, izrade idejnih rešenja, obezbeđivanja neophodnih saglasnosti i saradnja sa nadležnim organima, izbora izvođača i materijala, kompletnog projektovanja, pripreme i organizacije rada, finansiranja gradnje, kontrole kvaliteta izvođenja i, na kraju, prodaje ili iznajmljivanja gotovih objekata

Do 2008. je – najvećim delom u Beogradu - ukupno izgrađeno i adaptirano više od 65.000 m² poslovnog i stambenog prostora (stanovi, luksuzni stanovi i vile).

Od 1995. ADOC je u Budvi, turističkom centru Crnogorskog primorja, izgradio posebno naselje sa više od 500 luksuznih stanova i poslovnih prostorija.

Danas ADOC izdaje oko 16000 m² stanova i poslovnih objekata.

U toku je priprema realizacije novog projekta za oko 38000 m² prostora sa stambeno-turističkim sadržajima u Crnoj Gori.

Svojim radom i reputacijom firma uživa ugled priznatog i cenjenog graditelja sa natprosečnim kvalitetom izgrađenih objekata. Sva gradilišta ADOC potpuno samostalno finansira.

Mapa sajta | Kontakt | © 2007 ADOC Beograd, Milorada Jovanovića 11, +381 11 3051512